Скандал със заместник-министъра на здравеопазването Жени Начева във врачанската болница завърши с

...
Скандал със заместник-министъра на здравеопазването Жени Начева във врачанската болница завърши с
Коментари Харесай

Медици замеряха с яйца и освиркваха зам.-министър на здравеопазването

Скандал със заместник-министъра на здравеопазването Жени Начева във врачанската болница завърши с обстрел с яйца, заяви Нова тв.

Начева отиде във Враца, с цел да показа новия изпълнителен шеф, откакто остарелият подаде оставка. 

Лекарите и сестрите в болничното заведение не са получавали заплати от февруари. Опитът на Начева да успокои хората се оказа несполучлив. Те се скараха с нея и оповестиха, че към този момент не имат вяра на ведомството. Накрая изпратиха заместник-министъра с освирквания и яйца.

" Всички ние желаеме да ни поканите да дойдете да живеете в моето семейство една седмица. Аз да Ви устоявам с моята заплаата, която не съм получавала от 3 месеца. Да дойдете да ядете на моята софра, да дойдете да се возите с тролея №17, който пътува 30 минути, избушен е и текат дупки, като завали дъжд. А ако изпусна тролея, нямам 5 лв. за такси, тъй като и такситата се усилиха. Да дойдете! Защото си закупувам с купонче за 40 стотинки самун и желая, госпожо, по този начин да живеете 4 месеца Вие ", заяви Елеонора Колева, медицинска сестра.

" До края на юни ще преодолеем забавянето от заплащане на разходи за личен състав от към този момент един месец. Днес болничното заведение е получила средствата за личен състав за февруари ", поясни самата Начева. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР